• Sport: judo
  • Woonplaats: Veendam
  • Leeftijd: 20

Toen ik hoorde dat ik een financiële bijdrage kreeg van de John Schokker Foundation was ik erg blij. De bijdrage heb ik gebruikt voor een trainingsstage in Berlijn die aan het eind van december was. Het was de bedoeling dat ik daar zes trainingen van twee uur ging maken. Helaas liep de trainingsstage niet zoals ik had gehoopt.

Aan het eind van de eerste training stapte ik verkeerd. Dit zorgde ervoor dat mijn voet dubbelklapte. Hierdoor ben ik geblesseerd geraakt aan mijn voet. In Berlijn zijn er nog foto’s gemaakt van mijn voet, maar er was geen fractuur te zien. Toen ik weer terug in Nederland was ging het nog steeds niet goed en uiteindelijk bleek er een botje scheef te staan in mijn voet.

Sinds december heb ik mij niet veder kunnen ontwikkelen met judo. De blessure duurt namelijk erg lang en het wil niet goed genezen. Sinds begin juni begin ik het judo heel langzaam weer op te pakken. Helaas gaat dit niet altijd goed en heb ik vaak last van mijn voet.

De procedure van het John Schokker Foundation vind ik heel erg goed. Eigenlijk heb ik er geen op of aanmerkingen over, want ik vind dat alles goed is verlopen. De John Schokker foundation zorgt ervoor dat sporters hun ambities na kunnen gaan en dat is heel erg fijn.