De oud-profs van FC Groningen en BV Veendam spelen weer tegen elkaar. Op VRIJDAG 13 SEPTEMBER kruisen bekende voetbalnamen van weleer de degens op sportpark De Kalkwijck bij voetbalvereniging Hoogezand. Dat gebeurde daar vorig jaar ook al in een amusante wedstrijd, met 4-2 gewonnen door BV Veendam. Het is de bedoeling om van deze voetbalnostalgie een traditie te maken.

En de netto-opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel, namelijk de John Schokker Foundation die jeugdig topsporttalent uit de regio Groningen ondersteunt.

De leiding van beide teams is druk bezig om zoveel mogelijk van weleer bekende spelers naar Hoogezand te krijgen. Er heeft zich al een flink aantal van hen gemeld. De beide selecties worden binnenkort gepresenteerd.

De organisatie is in handen van de voetbalvereniging Hoogezand en de Foundation. Het duel van 2 x 35 minuten begint om 19.30 uur. De entree voor volwassenen bedraagt € 5, voor kinderen tot 16 jaar € 2.

VIP-arrangementen

De organisatie kreeg van verschillende zijden het verzoek om een VIP-arrangement aan te bieden rond deze wedstrijd op 13 september. Op die manier kan men nog weer eens in contact komen met de noordelijke voetbalglorie van weleer.

Er zijn 2 arrangementen:

1. Standaard (€ 20 p.p.): entree wedstrijd, vanaf 19.00 uur toegang VIP-ruimte kantine Hoogezand, 2 consumpties en na de wedstrijd catering.

2. Deluxe (€ 30 p.p.): entree wedstrijd, vanaf 17.30 uur toegang VIP-ruimte kantine Hoogezand, om 18.00 uur Surinaams/Javaans buffet met de spelers, 2 consumpties en na de wedstrijd catering. Voor dit arrangement Deluxe is het aantal plaatsen beperkt, dus tijdig daarvoor aanmelden voorkomt teleurstelling.

Voor beide arrangementen kunt u zich UITERLIJK DINSDAG 3 SEPTEMBER opgeven bij Hoogezand-voorzitter Andy Kasto van Hoogezand via e-mail: voorzitter@vvhoogezand.nl.