De John Schokker Foundation heeft zich evenals vorig jaar aangemeld voor een donatie van de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Stad en Midden Groningen. Ondanks de late aanmelding kreeg de Foundation in 2018 toch nog een donatie van € 740.

Dit jaar is er een bedrag van liefst € 150.000 beschikbaar. Het is dus zeer de moeite waard met elkaar zoveel mogelijk stemmen verzamelen. We roepen alle bij de Foundation betrokkenen en sympathisanten op om dat te doen. De organisatie, de sport(st)ers en hun ouders, de sponsors, vrienden en familie etc.

Let op: alleen rekeninghouders die lid zijn van de Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen stemmen en lid worden!!!! Als men daar wel een Rabo-rekening heeft, maar nog geen lid is, dan kan men zich tot 18 maart als lid aanmelden om te mogen stemmen. De Rabo is namelijk een coöperatieve bank, waar alleen leden stemrecht hebben.

De eventueel te ontvangen donatie hangt dus af van het aantal geldige stemmen van rekeninghouders die ook lid zijn.

De procedure wordt door de Rabobank onderstaand toegelicht.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 11 april tot 1 mei 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als clublid kunt u in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Stad en Midden Groningen en vragen of zij op uw vereniging willen stemmen. Hiervoor zijn promotiemiddelen beschikbaar die u via de Clubkaswebsite kunt downloaden.

Meer informatie
Op onze Clubkaswebsite leest u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne. De link naar onze Clubkaswebsite vindt u ook op onze website www.rabobank.nl/smg. Een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden vindt u bovendien via www.clubkascampagne.nl/smg/inschrijven. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.smg@rabobank.nl.