Aan alle betrokkenen en sympathisanten van de John Schokker Foundation

De Commerciële Commissie is druk bezig om het budget voor de ondersteuning van talentvolle, jonge sporters uit de regio Groningen, te verhogen.

In dat kader heeft de John Schokker Foundation zich aangemeld bij de clubactie van de Rabobank Groningen. Er valt een bedrag te verdelen van € 70.000!! Verschillende organisaties hebben zich hiervoor al aangemeld. Eventuele toekenning gebeurt op voordracht van alleen de leden van de Rabobank die op hun favoriete club, vereniging of stichting kunnen stemmen. Wie de meeste stemmen krijgt, ontvangt naar verhouding het meeste geld.

Mocht jij (of je ouders) lid zijn van de Rabobank, dan heb je een brief met een code thuisgestuurd gekregen. Laat dan je stem voor de Foundation niet verloren gaan. Je kunt maximaal 2 stemmen op dezelfde favoriet uitbrengen en 5 stemmen in totaal. Let op: de aanmeldingstermijn sluit op donderdag 22 februari.

Indien men nog andere personen kent die lid zijn van de Rabobank Groningen, stimuleer die dan ook te stemmen op de John Schokker Foundation. Het is voor de goede zaak!