De stemperiode van de clubkascampagne Rabobank Stad en Midden-Groningen staat oor de deur. Rekeninghouders van de Rabobank die ook lid zijn, kunnen van 11 april tot 1 mei hun stem uitbrengen op hun favoriete stichting of vereniging. De Rabo is namelijk een coöperatieve bank, waar alleen leden stemrecht hebben. De leden van de Rabo SMG krijgen daarover deze dagen bericht van de bank.

Stem dus op de John Schokker Foundation die zich inzet voor een goed sportklimaat in Stad en provincie Groningen en aangrenzende regio.

Dit jaar is er een bedrag van liefst € 150.000 beschikbaar. Het is dus zeer de moeite waard om met elkaar zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. We roepen alle bij de Foundation betrokkenen en sympathisanten op om dat te doen. De organisatie, de sport(st) en hun ouders, de sponsors, vrienden en familie etc.

Als u niet lid bent van de Rabobank Stad en Midden-Groningen, maar wel familie, vrienden en kennissen weet die dat zijn, vraag hen dan om op de JSF te stemmen..

Onderstaand nog eens verkort de procedure:

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 11 april tot 1 mei 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Meer informatie
Op onze Clubkaswebsite leest u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne. De link naar onze Clubkaswebsite vindt u ook op onze website www.rabobank.nl/smg. Een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden vindt u bovendien via www.clubkascampagne.nl/smg/inschrijven. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.smg@rabobank.nl.