De stemperiode van de Clubkas Campagne Rabobank Stad en Midden-Groningen is aangebroken . De leden van de Rabo SMG kregen op 11 april een stembericht toegestuurd van de bank met daarop een persoonlijke stemcode. Stemmen kan tot en met 30 april.

 


ATTENTIE!!!
De John Schokker Foundation was door de Rabo SMG abusievelijk niet vermeld op de 11 april geopenbaarde lijst op de website www.rabobank.nl/smg. Dat is inmiddels door de bank hersteld. Als u uw 5 stemmen al heeft uitgebracht, maar om bovenstaande reden niet op de JSF, dan kan dat alsnog. Uw stemcode moet dan gereset worden. U geeft uw oorspronkelijke stemcode door aan het stafbureau van de Foundation via mail ger@johnschokkerfoundation.nl. De verzamelde codes gaan naar de Rabo SMG die u vervolgens een nieuwe code stuurt, zodat u opnieuw kunt stemmen.


 

Dit jaar is er een bedrag van liefst € 150.000 beschikbaar. Het is dus zeer de moeite waard om met elkaar zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. We roepen alle bij de Foundation betrokkenen en sympathisanten op om dat te doen. De organisatie, de sport(st)ers en hun ouders, de sponsors, vrienden en familie etc.

Als u niet lid bent van de Rabobank Stad en Midden-Groningen, maar wel familie, vrienden en kennissen weet die dat zijn, vraag hen dan om op de JSF te stemmen.
(AUB DIT BERICHT DELEN)