FC Groningen gaat de John Schokker Foundation helpen om jonge, talentvolle sporters uit de regio Groningen een duwtje in de goede richting te geven. De Foundation en FC Groningen ondertekenden daartoe deze wek een overeenkomst.
De samenwerking houdt in dat FC Groningen de Foundation medewerking verleent aan enkele van de verschillende activiteiten die de Foundation jaarlijks organiseert. Met de opbrengst daarvan wordt het budget verhoogd voor de ondersteuning van Gronings sporttalent. Zo is er op 22 september een wedstrijd tussen spelers van Oud-FC Groningen en Oud-SC Veendam in Hoogezand. En op 17 november is er een Benefiet Gala in Groningen, waaraan ook FC Groningen haar medewerking verleent.
De John Schokker Foundation op haar beurt is lid geworden van de Hattrick Club van FC Groningen.
In dit eerste jaar 2018 verleende de Foundation 18 jonge sporters ondersteuning. Voor volgend jaar is de aanmelding inmiddels begonnen. Alle informatie staat op de website johnschokkerfoundation.nl.

Op de foto: commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen, geflankeerd door namens de Foundation voorzitter Arjan Ebbinge (rechts) en secretaris John Schokker (links).