Status sporters2019-04-04T13:23:33+02:00

Status sporters

Met alle jonge sport(st)ers, die de John Schokker Foundation ondersteund met een geldbedrag, wordt afspraak gemaakt dat ze medio datzelfde jaar een kort verslag maken. In dit verslag melden ze wat ze met dat geld hebben gedaan en wat dat heeft betekend voor hun verdere ontwikkeling. Hieronder vind je deze verslagen van al onze sporters.

Marit Kamps toch nog derde op EK junioren

Judoka Marit Kamps is afgelopen weekend derde geworden op het EK junioren in het Finse Vantaa. Dit ondanks een hardnekkige polsblessure waar ze eerder dit jaar drie maanden last van had.
Desondanks bereidde Marit zich zo […]

donderdag - 26 september - 2019|

Iris Westerhof naar EK judo in Polen

JSF-judoka Iris Westerhof (16) uit Groningen heeft dit jaar als doelstelling op alle zogenaamde meetmomenten een podiumplek te behalen. Onderstaand haar relaas.

‘Dat is gelukt’ meldt Iris tevreden. ‘Op het eerste meetmoment in Den Haag heb […]

donderdag - 9 mei - 2019|

Jonas Hilwerda behaalt FIDE meestertitel

De afgelopen tijd is er veel gebeurd in het schaakleven van Jonas Hilwerda. Hieronder doet hij verslag van de verschillende ontwikkelingen:
“Om te beginnen ben erg blij met de nieuwe sponsorovereenkomst met MTN Accountants en Adviseurs. […]

donderdag - 4 april - 2019|

Wisselend succes Visker in Marokko

Tennisser Niels Visker speelde de tweede helft van maart enkele toernooien in Marokko. In Casablanca won hij in het ITF 3 zijn eerste ronde van Younes Lalami Laaroussi. In 2 spannende sets wist hij aan […]

vrijdag - 29 maart - 2019|

Marin Visser stimuleert kinderen SKSG Merdeka

Judoka Marin Visser verzorgde op 15 maart bij kinderopvang SKSG Merdeka een clinic. Met het thema ‘het beste wat je kunt worden is jezelf’ werd er een ‘date de topsporter’ gehouden. De kinderen waren heel […]

dinsdag - 19 maart - 2019|

Rens van der Heiden actief in Turkije en Spanje

Zeiler Rens van der Heiden nam onlangs deel aan verschillende belangrijke evenementen in Zuid-Europa. Hieronder zijn verslag.

Bodrum International Optimst Regatta

Begin maart vond in Turkije de BIOR (Bodrum International Optimist Regatta) plaats. Een zeilevenement met deelname […]

dinsdag - 19 maart - 2019|

Drie persoonlijke records JSF- sporter Sem Bodewes

Schaatser Sem Bodewes (14) uit Sappemeer maakte afgelopen weekend een sterke indruk op de internationale Viking Race in Thialf in Heerenveen. Op zijn specialisme de korte afstanden verbeterde hij liefst drie persoonlijke records. In een […]

dinsdag - 5 maart - 2019|