Steun Jeugdsport Groningen

(en maak kans op een recreatiewoning)

Heb je altijd al een tweede huisje willen hebben? Een eigen plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? Doe dan mee aan de loterij van de John Schokker Foundation en steun daarmee de jeugdsport in Groningen. Met medewerking van Donar, Lycurgus, GIJS en Nic. proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor onze jeugdige sporters.

Voor slechts een tientje per lot steun je de jeugdsport in Groningen en maak je kans op de prachtige recreatiewoning en talloze andere (sportieve) prijzen die o.a. beschikbaar zijn gesteld door de topclubs in Groningen.

De verkoopperiode van de verloting eindigt op 30 november 2020. De trekking vindt een dag later plaats. Wie weet ben jij op 1 december de eigenaar van je eigen recreatiewoning. En mocht je niks winnen, dan heb je in elk geval een belangrijk steentje bijgedragen aan de jeugdsport in Groningen.

Ook de breedtesport deelt mee! Wil je met jouw club ook meeprofiteren van deze loterij, meld je dan hieronder aan. Er zal per verkocht lot via jouw club een deel terugvloeien naar de clubkas. Dit geld kan dan ingezet worden ter bevordering van de jeugdsport bij jouw club.

Meld je aan als club

Wil jij met jouw vereniging meedoen en geld ophalen voor de jeugdsport bij jouw club? Meld je dan nu aan, dan nemen we contact op zodra we starten!

Club aanmelden

Met dank aan

In het bijzonder willen wij SiteOnline bedanken die ons vanaf het begin af aan al bijstaat op technisch vlak en uitingen website. Zij bouwen kosteloos, bij wijze van sponsoring, de loterij module voor de website en dragen daarbij Jeugdsport Groningen als ook de Foundation een warm hart toe. Meer informatie over SiteOnline vind je op https://www.siteonline.nl

Logo SiteOnline
Logo Donar Basketbal
Logo Lycurgus Volleybal
Logo Gijs Ijshockey
Logo Nic. Korfbal
Logo John Schokker Foundation