Prijzen

Vakantiehuis

t.w.v. €150.000, gelegen aan: De Rug 3 29 te Lauwersoog. Geschikt voor eigen gebruik alsook verhuur.

VW Kever

Zeer mooie compleet gereviseerde VW oldtimer uit 1979 (model 1303).

2 elektrische Union fietsen

Union

Wasmachine

wasmachine
Energielabel A+++
Maximaal gewicht 8kg
Aantal toeren 1400
Geluidsniveau tijdens wassen 51dB

Geldprijs (5x € 449,00)

Geldprijs

Koop nu je lot voor de loterij

Koop een lot voor de loterij en maak kans op prachtige prijzen.

Ga naar de loterij

Help jouw club en steun de jeugdsport

Heb je altijd al een tweede huisje willen hebben? Een eigen plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? Doe dan mee aan de loterij van de John Schokker Foundation en steun daarmee de jeugdsport in Groningen en omgeving waaronder Drenthe. Met medewerking van Donar, Amysoft Lycurgus, Nic., HEPRO/Gijs en ACV Assen proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor onze jeugdige sporters.

Voor slechts een tientje per lot steun je de jeugdsport in Groningen en omgeving, bovendien maak je kans op de prachtige recreatiewoning. Daarnaast verloten we een VW Kever cabrio, 2 elektrische fietsen en verschillende andere prijzen, alles belastingvrij!*

De verkoopperiode van de verloting eindigt op 14 februari 2021. De trekking vindt een dag later plaats. Wie weet ben jij op 15 februari de eigenaar van je eigen recreatiewoning. En mocht je niks winnen, dan heb je in elk geval een belangrijk steentje bijgedragen aan de jeugdsport.

De vergunning is verleend door de Kansspelauthoriteit onder kenmerk 01.072.811 en hier te raadplegen.

Ook de breedtesport deelt mee! Wil je met jouw club ook meeprofiteren van deze loterij, meld je dan hieronder aan. Er zal, per verkocht lot via jouw club, een groot deel (tot wel 50%**) terugvloeien naar de clubkas. Dit geld kan dan ingezet worden ter bevordering van de jeugdsport bij jouw club.

* Algemene voorwaarden van toepassing.
** Indicatie o.b.v. begrote kosten en afhankelijk van het uiteindelijke aantal verkochte loten en werkelijke kosten. Hierdoor kan de uitkering hoger/lager uitvallen.

Ga naar de loterij

Meld je aan als club of wederverkoper

Wil jij met jouw vereniging of als wederverkoper meedoen*? En daarmee tot wel € 5,- per lot** ophalen voor de jeugdsport? Meld je dan nu aan!

* Algemene voorwaarden van toepassing.
** Indicatie o.b.v. begrote kosten en afhankelijk van het uiteindelijke aantal verkochte loten en werkelijke kosten. Hierdoor kan de uitkering hoger/lager uitvallen.

Club aanmelden

Met dank aan

In het bijzonder willen wij SiteOnline bedanken die ons vanaf het begin af aan al bijstaat op technisch vlak en uitingen website. Zij bouwen kosteloos, bij wijze van sponsoring, de loterij module voor de website en dragen daarbij Jeugdsport Groningen als ook de Foundation een warm hart toe. Meer informatie over SiteOnline vind je op https://www.siteonline.nl

Logo SiteOnline
Logo Donar Basketbal
Logo Lycurgus Volleybal
Logo Gijs Ijshockey
Logo Nic. Korfbal
Logo John Schokker Foundation
Logo John Schokker Foundation