De voorbereidingen voor de herboren Toertocht Ronde van Groningen in volle gang. De organiserende Noordelijke Wieler Vereniging Groningen NWVG onder leiding van Thijs Rondhuis werken aan de laatste details zodat alles piekfijn geregeld is op zondag 3 juni. De inschrijving staat inmiddels open. De deelnameprijs is laagdrempelig, namelijk 10 euro (NFTU-leden 8 euro). Bij voor-inschrijving zijn de bedragen respectievelijk 7.50 euro en 5 euro.

Alle informatie is te vinden op de website van de Ronde van Groningen: www.rondevangroningen.com. Men kan zich via die site ook inschrijven.

Sponsoring

De Toertocht kon nieuw leven worden ingeblazen door een initiatief van wielerorganisator Thijs Rondhuis en makelaar John Schokker. Een deel van de opbrengst van de toertocht komt ten goede aan de John Schokker Foundation die jonge talentvolle sporters uit de regio ondersteunt.

De Commerciële Commissie van de Foundation een sponsormanual geproduceerd In dat manual staan enkele modellen voor commerciële participatie aan deze prachtige toertocht door de provincie Groningen. Bedrijven kunnen zich profileren, het verhoogt de uitstraling van de toertocht en het goede doel is er ook mee gediend. De commissie is bezig met het benaderen van bedrijven.

De sponsormodellen staan vermeld op de sponsoring pagina. Geïnteresseerde bedrijven kunnen ook contact opnemen met Ger van Gelder van het stafbureau via het mailadres ger@johnschokkerfoundation.nl.